Constant zijn we op zoek naar nieuwe, uitdagende vormen van entertainment. Door de warmte van een live band te combineren met de flexibiliteit van een DJ wordt de ultieme sfeer gecreëerd. Vanuit dit idee werken wij met een groot aantal professionals samen. Ieder van hen geniet ervan om samen een avond op te bouwen. Het zijn dus vaste combinaties met een goed doorgedachte show en een breed repertoire. 

DJ vs Me and Mrs D

Een flexibele DJ en het Live gevoel als avondvullend programma

Me_and_Mrs_D_live

Uit ervaring weten wij inmiddels dat de kans op een onvergetelijke avond toeneemt door de combinatie van livemuziek met een DJ. Wat dat betreft is dit een succesvol concept. Het opwarmen begint met het duo Me en Mrs. D. Onder het genot van rustige achtergrondmuziek komen de gasten de zaal binnen en wordt de sfeer rustig opgebouwd. Met hun ervaring weten zij het publiek zo te bespelen dat het langzaam wordt voorbereid op het wat steviger repertoire.

Een professionele, goed geklede DJ schuift op een gegeven moment aan. Een half uur lang worden Me en Mrs. D. begeleid door deze DJ met een aantal uptempo nummers. Door de energie van dit spektakel wordt u bijna als vanzelf uitgenodigd op de dansvloer.
Als het feest een bepaald punt heeft bereikt, trekt het duo zich terug en neemt de allround DJ het stokje over. Van tevoren zijn uw wensen doorgenomen en de DJ zal zijn uiterste best doen die te vertalen naar de juiste muziek. Zo moet hij het klapstuk van de avond worden, die het feest naar het hoogtepunt leidt. Dit wordt gegarandeerd een dansfestijn om nooit te vergeten…

Kwaliteit door ongekende passie

Me and Mrs. D, een topduo… Hun hart ligt bij muziek maken en het entertainen van mensen. Door het ontwikkelen van het aangeboren talent behoren zij samen tot de top van Nederland.

Hij zingt en is een meester in het bespelen van de piano en de gitaar. Met haar eigen stemgeluid zorgt zij gegarandeerd voor diverse kippenvelmomenten. Deze geweldige performers spelen in meerdere succesvolle combinaties van muzikanten, toeren door het hele land en spelen regelmatig op festivals.

Hun specialiteit is het spelen van rustige muziek. De twee stemmen zijn zo op elkaar afgestemd dat heel veel mogelijk is… van Alicia Keys tot Johnny Cash. Dit wordt puur genieten! Als u een voorproefje wilt, luister dan naar de ‘YouTube’ filmpjes. Dan wordt direct duidelijk waarom iedereen laaiend enthousiast is over dit duo.

Een indrukwekkende uitstraling

De presentatie van de show vinden wij belangrijk. Het is niet de bedoeling dat er allerlei lompe kisten en elektriciteitskabels in het oog springen. Daarom hebben wij een bijzonder meubel in de vorm van een moderne vleugel ontwikkeld. Daarin zijn de piano, de professionele apparatuur van de DJ en de rest van de techniek verwerkt. Als u voor ons kiest, kiest u bewust voor kwaliteit. Niet alleen qua uitstraling, maar ook qua techniek. De geluidsets die wij gebruiken behoren namelijk tot de beste van de wereld. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit verschillende lichtshows. Aan de presentatie zal het wat ons betreft niet liggen.

Ja, ik ben geïnteresseerd en wil graag informatie!

Een impressie van het heerlijke avond vol met sfeer en bekende hits (De muziek is live opgenomen op de avond)


Erik Neimeijer and Diana Bentoh, 911, Wyclef Jean                                              Erik Neimeijer and Diana Bentoh, Modern World, Anouk
saxofonist

DJ vs Sax – House with fashionable Jazz

Wanneer je toptalenten bij elkaar brengt, ontstaan er altijd onvergetelijke momenten. De saxofonist is een conservatorium geschoolde, swingende professional. Deze saxofonist staat jaarlijks op het podium met grote namen als de New Cool Collective en Typhoon.

De muziekvoorkeur voor deze mannen loopt uiteen van heerlijk lounge tot dampende club en techno. De sax zorgt constant voor een vriendelijke opbouw en heerlijke jazzy sound.

DJ vs Sax – The All-round music edition

Naast de op house geïnspireerde combinatie hebben wij de zeer populaire samenstelling van een van onze allround DJ’s en een saxofonist. Qua muziek gaat het hier veel meer om top 40 en dance classics repertoire. Ga dus los op “I’ve Gotta Feeling” van de Black Eyed Peas en “Think” van Aretha Franklin. De saxofonist zorgt ervoor dat de hoogtepunten van de avond nog hoger worden!

Ja, ik ben geïnteresseerd en wil graag informatie!


DJ vs Sax – House with fashionable Jazz (op tijdens een netwerkborrel)