Bewust en verantwoord ondernemen staat bij ons voorop. De techniek vernieuwd snel en daar maken we graag gebruik van in onze shows en in onze zaken. Daardoor kunnen wij op dit moment een volledige licht- en geluidsshow voor ruim 600 personen op 1 stopcontact draaien. Daarnaast hebben we praktisch alle informatie en gegevens over onze projecten online staan, waardoor we snel en gestroomlijnd voor u aan de slag kunnen.

Gestroomlijnde communicatie

Wist u dat wij gebruik maken van een op maat gemaakt CRM systeem voor onze projecten? Dit systeem staat compleet online en hier voeren wij ieder detail in dat van belang is voor het slagen van uw evenement. Zo houden we u, en alle andere betrokken partijen, automatisch op de hoogte van alle ontwikkelingen. Hiermee houden wij het overzicht en houdt u de controle.

Klik op de afbeelding hieronder om een voorbeeld te zien van het digitale draaiboek wat we met u zullen delen.

DDCRM draaiboek CRM

DDCRM draaiboek CRM

 

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Naast energiezuinige apparatuur wordt er ook geïnvesteerd in goede, duurzame transportmogelijkheden. Zo wordt er samengewerkt met transportbedrijven. Zo kan in drukke periodes optimaal gebruik gemaakt worden van de duurzame productiematerialen. Ook op het gebied van personeel gaan wij langdurige relaties. Dat betekend dat er veel in hen geïnvesteerd wordt.